Ujësjellësi Elbasan ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët: Merrni masa për…

Ujësjellës kanalizime rajoni Elbasan ka bërë një njoftim për qytetarët ku i lajmëron se ditën e nesërme nuk do të ketë furnizim me ujë të pijshëm nga ora 9.00 deri në 19.00, për shkak të punimeve në linjat e tensionit të lartë. Për këtë arsye janë qytetarët janë të lutur të marrin masat.

NJOFTIM I RËNDËSISHËM

Të nderuar qytetarë, për shkak të punimeve në linjat e Tensionit të Lartën që furnizojnë stacionet e pompave të ujit dhe punimeve në rrjetin kryesor të Shoqërisë Rajonale Ujësjellës Kanalizime, Njësia Elbasan njoftojmë se më datë 24/05/2023 nuk do të ketë furnizim nga ora 09:00 deri në orën 19:00.

Ju lutemi merrni masa për sigurimin e rezervave të nevojshme të ujit.

Faleminderit!