Ujësjellës Kanalizime Elbasan ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët e Elbasanit: Merrni masa…

Ujësjellës Kanalizime Elbasan ka bërë një njoftim për qytetarët e Elbasanit që jetojnë në zonat Mengel, Samurr dhe Godolesh se në datat datat 14 – 15 – 16 Korrik 2020, ditet e marte, e merkure dhe e enjte, për shkak të ndërhyrjeve në rrjet nuk do të ketë furnizim me ujë të pijshëm.

Njoftimi:

Njoftojme te gjithe banoret e zonave Mengel, Samurr dhe Godolesh se per shkak te investimeve ne rrjetin ujesjelles nuk do te kete furnizim me uje ne datat 14 – 15 – 16 Korrik 2020, ditet e marte, e merkure dhe e enjte.

Ju lutem merrni masa per te siguruar rezerva ujore.

Ju faleminderit te gjitheve per bashkepunimin e mbeshtetjen tuaj!