U martua me vajzën e Tom Doshit; Kush është Bruno Çela, djali i biznesmenit të njohur që hyri në Bashkinë e Tiranës (Foto)

Një nga dasmat e vitit është zhvilluar mbrëmë në një prej hoteleve më luksoze të Tiranës.

Bëhet fjalë për celebrimin e dashurisë mes vajzës së Tom Doshit, Briana dhe djalin e biznesmenit Geront Çela, Bruno.

Dasma përrallore është zhvilluar në një ambient të mbushur me plot 100 mijë trëndafila.

Bruno Çela është djali i beznesmenit Geront Çela i pllakave Brunes dhe aksioner për ndërtimin e Vlora Marina.

Gjithashtu Bruno Çela është futur në Këshillin Bashkiak të Tiranës bashkë me dy anëtarë të tjerë të PSD-së së Tom Doshit, ku ishte listuar i pari.