Trazira në Elbasan para derbit Partizani-Tirana, e pësojnë keq të rinjte

Policia ka aṙestuar dy të rinj në Elbasan Stiven Vojka dhe Kevi Beqiraj, si autorë të trazirave para derbit Partizani-Tirana. Ditën e djeshme para sfidës tifozët e irrituar pasi nuk u lejuan të futen në stadium u konfliktuan.

Nga ana tjetër janë hetuar tashmë 14 persona në gjendje të lirë.

Tre të dëmtuar ngelën nga konflikti, ndërkaq u sulmua me gurë dhe lokali i Astrit Mahmutajt, që është dhe gjyqtar anësor në Superligë.