Tjetër numër i lartë; 15 raste të reja me Covid në Elbasan

Janë konfirmuar 15 raste të reja me koronavirus në Elbasan.Rastet e reja janë konfirmuar gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa tamponët janë marrë më datë 18 shtator. Pritet që gjatë orëve në vijim të dalin përgjigjet e tamponëve edhe për tre lista të tjera, tamponë të marrë gjatë datave, 19, 20 dhe 21 shtator. Elbasani numëron aktualisht 297 raste aktive me koronavirus, ndërsa një ditë më parë nuk u raportua asnjë i prekur.

Deri më tani në qarkun e Elbasanit kanë ndërruar jetë nga koronavirusi 24 persona. Nderkohe pritet perditesimi i ministrise se Shendetesise.