Tërmeti/ Qytetarët kthehen në Tiranë, rëndohet trafiku në Elbasan. Makinat mezi lëvizin

Në autostradën Tiranë-Elbasan trafiku është rënduar me rikthimin e qytetarëve në Tiranë.

Duket se pas ditëve të vështira , qytetarët që ishin larguar nga kryeqyteti drejt Elbasanit për të qenë më të sigurt sot kanë vendosur të kthehen.

Nderkohe rruga vijon te jete e renduar dhe ka qe ne oren 14.00 qe automjetet jane bllokuar ne aksin Elbasan-Tirane.