Teksti skandaloz/ Ja çfarë mësojnë nxënësit e klasës së II në Elbasan

Përralla Shqiptare titullohet libri më i fundit skandaloz që u ofrohet fëmijëve të klasës së dytë në një shkollë në Elbasan.
Përveç tregimit që do t’u ofrojmë sot, në ditët në vijim do të “mësojmë” akoma më shumë nga përrallat për fëmijë.


Libri në fjalë është një liber alternativ (pra jo i detyrueshëm),që u është rekomanduar nxënësve të klasës së dytë të një shkolle në Elbasan, raporton ElbasaniPlus.
Sic thone edhe vete nxënësit libri u është rekomanduar nga mësuesja për ta lexuar në kohën e lirë dhe për ta diskutuar në Klasë.