Të ulesh afër nënës tënde për gjysëm ore, është e barabartë me… Shtatë mrekulli në lidhje me Nënën.

1. Të ulesh afër nënës tënde për gjysëm ore, është e barabartë me gjashtë seanca tek psikologu më i mirë. 2. Shkencërisht; gjatë kohës sa jeni foshnje dhe nëna ju mban në krah, ajo transmeton tek ju valë intimiteti, gjë e cila ju bën që të keni aktivitet më të lartë të trurit, ju bën më stabil, dhe shumë të shoqërueshëm me ata që të rrethojnë.

3. Nëna është qenia e vetme e cila posedon sensorë parandienjeje për fatkeqësitë që janë përcaktuar të të ndodhin, kështuqë, mos u çudit kur ajo të ndalon të shkosh apo të dalësh qoftë edhe për shëtitje! 4. Shkencërisht; kur nëna vendos dorën e saj në pjesën e trupit tënd ku ti e ndien dhimbjen, ajo pjesë e trupit nisë menjëherë të përshtatet për shërim.

5. Nëna, është e vetmja e cila mund t’a sakrifikojë veten e saj në këmbim të jetës tënde, edhe në rast se këtë nuk e kërkon nevoja. 6. Nëna, është ajo e cila me lutjet e saja mund ta ndërrojë komplet rrjedhën e fatit tënd.

7. Nëna është qenia e vetme prej së cilës nuk ke mundësi t’i fshehësh emocionet tua, qoftë edhe duke e gënjyer apo mashtruar. Zoti i ruajt të gjitha nënat të cilat janë gjallë, dhe i mëshiroftë të gjitha ato që kanë kaluar nën mëshirën e Tij!