Stuhi e fortë në Elbasan/ Breshëri sa një top bejsbolli, shkatërrohen të mbjellat dhe pemtaria

‘Çmendet’ moti në Elbasan. Nga ekstremi në ekstrem.

Ndërkohë që në qytet temperatura ka shkuar 40 gradë, vetëm pak kilometra larg, në Gjinar dhe në zonën e Shpatit, një stuhi shiu dhe breshëri përfshiu trevën.

Sipas banorëve, stuhia zgjati rreth 2 orë dhe shkaktoi dëme të mëdha në të mbjellat dhe pemtari duke u shkaktuar humbje të mëdha fermerëve.

Breshëri gjithashtu ka thyer xhamin e një prej makinave në zonë.