Shpërthim i fuqishëm në qendër të Elbasanit.

Një shpërthim I fushishëm ka ndodhur mëngjesin e sotëm në qendër të Elbasanit. Sipas të dhënave të para nga vendgjarja deri tani nuk raportohet asnjë i dëmtuar. Policia ka shkuar në vendgjarje dhe po punon për zbardhjen e saj. Pasi policia vajti në vendgjarje raportoi se ka shpërthyer një depozitë uji e cila ngrohej me panel diellor.