Sunday , March 26 2023

Saimiri dhëndër në Elbasan? Finalja e ‘Love Story’: Saimiri zgjedh…!

Mbremjen e sotme ka qene nata finale e Love Story. Saimiri gjate javes ka bere nje takim me Merin ne Rome dhe me Generden ne Stamboll. Ishin dy momente shume romantike dhe te vecanta per ta. Saimiri eshte shprehur qe ka gjetur dashurine dhe sonte ka dhene emrin e vajzes qe i rrembeu zemren!

Saimiri ka bere nje bisede ne studio me secilen nga vajzat ku i ka falenderuar qe kane qene prane tij dhe ka kujtuar momentet e tyre me te bukura. Zgjedhja e Saimirit eshte Meri!

Saimiri ka thene se do te njohe vajzen jashte kameres dhe me pas te marr nje vendim per te, ndoshta me vone mund te bashkejetojne! Ne 15 jave Saimiri ka dal me shume vajza, sonte zgjodhi nje por gjithesesi nuk dihet nese kjo gje do te vazhdoj apo mbaron thjesht ketu dhe do shohe punen.

Advertisement