Rikthehet Ardian Çipi në Elbasan. Policia kontrolle “blic” në mesnatë

Mbrëmjen e djeshme policia e Elbasanit ka ngritur një pikë postblloku për të identifikuar dhe aṙestuar elementët e dyshuar se përfshihen në veprimtari të paligjshme. Ky kontroll vjen menjëherë pas rikthimit në Drejtorinë e Policisë Elbasan të Ardian Çipës.

Kujtojmë se Gledis Nano nisi prezantimin e këtyre ndryshimeve nga Elbasani, çka mund të lidhet dhe me problemet e qytetit me kṙimin.