RENE-A zbarkon në Elbasan. Aksion në orët e para të mëngjesit.

Forca të shumta të FNSH-së dhe policisë së Elbasanit kanë kryer një aksion mëngjesin e sotëm, por nuk bëhen me dije detaje të tjera.

Ajo çfarë shikohet është prezenca e madhe e mjeteve të policisë përpara drejtorisë së Policisë në Elbasan.Lajm në përditësim…