Ra në liqen në 40 m thellësi, viķtima në Gramsh bëri gabimin që i mori jetën. Emri

Një áksident i rëndë me 1 të viķtime, Gazmend Hasani rreth 57 vjeç nga Tirana ka ndodhur pasditen e sotme në liqenin e Banjës, ndërsa një mjet ka përfunduar ne ujë. Ka dyshime se brenda saj ndodheshin disa persona. Sipas burimeve makina kishte ndaluar në anë të rrugës, por në momentin e nisjes nga pákujdesia e shoferit ka përfunduar në liqen. Kalimtarë të rastit të cilët e kanë parë ngjarjen kanë njoftuar menjëherë policinë.

Ngjarja e rèndë ka ndodhur në fshatin Shushicë, ndërsa efektivët po verifikojnë nëse ka dhe persona të tjerë në makinë. Por burime nga vendi i ngjarjes pohojnë se thellësia e liqenit shkon deri në 40 metra dhe është e vështirë nxjerrja e mjetit nga uji. Gjithsesi polumbarët kanë nisur kërkimin për të verifikuar nëse ka jetë të tjera të humbura në këtë áksident fatkèq.