QBNF takim me perfaqesuesin e Asamblesë së New Yorkut

Kryetari dhe kordinatori i QBNF dr. Arben Ramkaj dhe z. Sokol Lulgjuraj zhvilluan me 19/12/19 nje takim dhe bashkebiseduan me perfaqesuesin e Asamblesë së New Yorkut, te nderuarin z.Mark Gjonaj me te cilin bashkendane pikpamjet mbi situaten dhe rolin aktiv qe duhet te kete diaspora, komunitet fetare dhe shoqeria civile ne Shqiperi.

Ne takim gjithashtu e uruam z.Gjonaj per zgjedhjen e tij si kordinator te përgjithshëm të Diasporës Shqiptare.