Pushuesit shkojnë në plazh për të marrë JOD. Nuk i besojnë syve se kur shohin detin.

Pushuesit shkuan sot në një nga plazhet e bukura te Vlorës për të pushuar dhe për të marrë pak JOD. Por ajo që shikojnë atje i lë me gojë hapur.

Ata shikojnë që deti ishte i piset dhe i ndotur dhe shteti duhet të nderhyjë patjeter. Të vish nga larg për të berë pushime dhe te gjesh detin në atë gjendje është e pabesueshme.

Higjena eshte nje nga kushtet kryesore kur lahesh ne det e jo te besh gjith ato shpenzime dhe ne fund te marresh dhe ndonje infeksion.

Kjo eshte diçka e bërë me dashje nga njerëzit ose janë anijet që hedhin mbetjet a eshte dicçka tjetër. Shteti duhet të nderhyjë dhe te ruajë shëndetin e pushuesve.