Publikohet Dëshmia e Penalitetit e Armando Abazit, konkurrenti nga Elbasani i “Për’Puthen +40” nuk ka qenë ndonjëherë i…

Mbrëmjen e se dieles se shkuar në “Përputhen Prime” u prezantuan konkurrentët e “Përputhen +40”. Njëri prej tyre quhej Armando Abazi, 43-vjeç nga Elbasani. Ne disa media u shkruajt se Armando nuk është arsimtar dhe nuk ka jetuar jashtë, ndonëse mund të ketë udhëtuar. Për më tepër, shton se ai është div0rcuar tre herë dhe madje është dënuar për dhùnë në familje.

Real News ka siguruar së fundmi dëshminë e Penalitetit të konkurrentit të “Për’Puthen +40” Armando Abazi. Teksa para pak ditësh mbërritën në redaksi disa deklarata dhe mesazhe ku thuhej se Abazi ka qenë 3 herë i divor cuar dhe i dënuar për dhu në në familje, me anë të dëshmisë së penalitetit dëshmohet se ai është i pa dënuar ndonjëherë.

Pak ditë më parë Real News publikoi edhe certifikatën personale të konkurrentit ku pasqyrohej qartazi se ai nuk ka qenë asnjëherë i martuar.

Armando Abazit i datëlindjes 25/04/1977,  është beqar dhe nuk rezulton i dënuar.