Sunday , December 4 2022

Policia e Elbasanit u vjen në ndihmë  kolegëve në kryeqytet pas trazirave

Ditën e sotme për shkak të fluksit të ndeshjes në Tiranë policia e Elbasanit ka vendosur t’i vijë në ndihmë Policisë Tiranë duke i dërguar një autobus me efektivë policie në mbështetje të kolegëve në Tiranë.

Mësohet se bëhet fjalë për policë rendi si dhe për 3 grupe të “Shqiponjave”. Duke marrë parasysh që dhe Elbasani është bashki e madhe e cila do të mbulohet me gati gjysmën e efektivëve që ka në dispozicion, efektivët e mbetur do punojnë me 4 turne. /abcnews.al/

Advertisement