Përputhen/ Tha se është arsimtar dhe ka jetuar jashtë, zbulohet e shkuara e errët e 43-vjeçarit nga Elbasani

Mbrëmjen e se dieles në “Përputhen Prime” u prezantuan konkurrentët e “Përputhen +40”. Njëri prej tyre quhej Armando Abazi, 43-vjeç. Ai tha se ka jetuar prej vitesh në jashtë vendit dhe se profesioni i tij është arsimtar. Mirëpo, sipas burimeve të sigurta nga “Real News” profili i tij nuk është i vërtetë.

“Real News” shkruan se Armando nuk është arsimtar dhe nuk ka jetuar jashtë, ndonëse mund të ketë udhëtuar. Për më tepër, shton se ai është div0rcuar tre herë dhe madje është dënuar për dhùnë në familje.