Olta Boka nënë për herë të pare, shtatzënë me djalin e ish-deputetit.

Olta Boka (e lindur më 13 shtator 1991) është një këngëtare shqiptare, e cila na përfaqësoi në Eurovision Song Contest 2008 me këngën e saj “Zemren lame peng”. Ajo ka marre pjese disa here ne festivalin me t madh shqiptar Kenga Magjike duke e kenaqur jashtemase shume publikun dhe fansat e saj.

Këngëtarja Olta Boka raportohet se është në pritje të fëmijës së parë me të dashurin e saj Iv.Sipas burimeve për Iconstyle, Olta është shtatzënë dhe do të bëhet nënë së shpejti. Burimet shtuan se barku i saj i rrumbullakosur tashmë është i dukshëm. Por vetë këngëtarja nuk ka bërë ende një deklaratë për të konfirmuar lajmet.

Olta e ka mbajtur lidhjen e saj me djalin e ish-deputetit Shezai Rrokaj shumë private dhe foli për herë të parë për romancën me të vitin e kaluar.