Një hero i vërtetë, vdes nga koronavirusi mjeku Italian

Roberto Stella, një mjek 67-vjeçar nga Varese, vdiq në spitalin Como për shkak të komplikimeve të frymëmarrjes pas infektimit nga virusi i ri.Stella, ka qënë i shtruar në spital për disa ditë për  shkak të problemeve të frymëmarrjes.

Ndërkohë që një hero vdiq, të tjerët ende po luftojnë me koronavirusin në repartet spitalore në të gjithë Italinë. Një rast i  veçantë dhe i trishtë është ai i spitalit Bergamo, ku mjekët treguan për situatën dramatike në të cilën ata vazhdojnë të shpëtojnë jetë