Mësuesit pranojnë të vaksinohen/ Në Elbasan, nuk po vaksinohen vetëm ata që sapo kaluan covid

Pas përfundimit të vaksinimit të stafeve mjekësore dhe të të moshuarve të azilit të të moshuarve në Elbasan, ka filluar vaksinimi i mësuesve. 611 mësues të ZRVA Elbasan kanë pranuar të vaksinohen. Vaksinimi i mësuesve, nuk është i detyrueshëm një pjesë e tyre kanë pranuar të vaksinohen një pjesë jo.

Ndërsa pjesa tjetër nuk plotësojnë kushtet për vaksinim siç janë kalimi i periudhës dy mujore nga momenti i prekjes nga Covid-19.

Top Channel