Mblidhet Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, tre kryebashkiakët socialistë në Elbasan, Belsh dhe Kamëz marrin mandatet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka dhënë mandatin tre kryebashkiakëve socialist në tre bashki në vend.

Në mbledhjen e zhvilluar ditën e sotme, KQZ i ka dhënë mandatin kryetarit të Bashkisë së Elbasanit Gledian Llatja, atij të Belshit Arif Tafani, dhe kryebashkiakut të Kamzës, Rakip Suli.

Të tre këto tre kryebashkiakë i rikonfirmuan në detyrë në zgjedhjet e 14 Majit përballë rivalëve të tij nga koalicioni “Bashkë Fitojmë”