Llatja: Policia Bashkiake Elbasan kujdeset në ruajtjen e distancave në pikat më të frekuentuara

?#ELBASAN – Që herët në mëngjes Policia Bashkiake po kujdeset në ruajtjen e distancave në pikat më të frekuentuara të qytetit. ??‍♀️➖??

Faleminderit të gjithë qytetarëve që po tregohen bashkëpunues e po respektojnë rregullat dhe oraret.?

#BashkëDoiaDalim ??