Kryetari i Bashkisë Elbasan: “Shmangni lëvizjet e panevojshme”

Kryetari i Bashkisë së Elbasanit ka bërë një njoftim të rëndësishëm në lidhje me situatën e reshjeve në qytetin e Elbasanit. Sipas tij, Shtabi i Emergjencave Civile po ndjek ngushtë situatën dhe ka paralajmëruar reshje intensive sot dhe nesër, të shoqëruara me shtëngata në të gjithë vendin.

Në këtë moment, nuk ka raportime për probleme në zonat rurale dhe urbane të Elbasanit, por ekipet e bashkisë janë në terren dhe në kontakt të ngushtë me strukturat lokale për të reaguar ndaj situatave të papritura.

Banorëve u është bërë thirrje që të shmangin lëvizjet e panevojshme dhe të kujdesen për sigurinë e tyre. Numri i emergjencave 08000911 është gati për të ofruar ndihmë dhe këshilla në kohë reale në rast se hasni ndonjë situatë emergjente. Kujdesuni për veten dhe për të tjerët në këtë periudhë me reshje intensive.