Koronavirusi/ Rriten çmimet e fruta – perimeve tek tregtarët ambulantë në Elbasan (VIDEO) 

Tregtarët ambulantë në Elbasan kanë rritur çmimet e produkteve të tyre siç janë limoni, portokalli etj.

1kg limon aktualisht kushton 250 lekë ndërkohë ka qenë 150 lekë/kg ndërsa portokalli ka qenë 80 lekë/kg -100 lek dhe tani ka shkuar në 150 lek/kg