Koronavirusi hyn në kopshtet e Elbasanit;. Mbyllet një tjetër kopsht

Mbyllet një tjetër institucion arsimor në Elbasan. Bëhet fjalë për kopshtin nr. 4 në këtë qytet në lagjen „11 nëntori“.  Sot nuk janë pranuar fëmijët në kopsht pasi një pjesëtare e personelit të këtij institucioni ka dalë me Covid. Pak ditë më parë u mbyll edhe kopshti nr. 7. Mesohet se edhe kopshti nr. 9 eshte mbllur pasi nje edukatere ka rezultuar  positive me Covid.

Kështu ende pa ardhur mirë vjeshta kanë nisur të mbyllen institucionet arsimore dhe duket se kopshtet janë të parat.

Theksojmë faktin se në Elbasan kanë dalë edhe disa mësues me Covid dhe ndodhen në karantinë në banesat e tyre. Megjithatë procesi mësimor vazhdon.