Konfirmohen 3 raste të tjera me Covid-19 në Elbasan

Konfirmohen edhe 3 raste të tjera me Covid-19 në Elbasan rezultojnë pozitiv nëna 52 vjeç dhe 2 vajzat përkatësisht 22 dhe 25 vjeç.

Raportohet se 52 vjeçarja është punonjëse e një banke të nivelit të dytë. Dyshohet se janë infektuar nga kontakti që kanë patur me një 62 vjeçare.

Sipas informacioneve të para bashkëshortit i është berë tampon dhe ka dalë negativ.