Kërkohej nga Italia, kapet nga policia 46-vjeçari nga Elbasani me dy emra

Aṙestohet me qëllim eķstradimi drejt Italisë, një shtetas shqiptar i dënuar nga autoritetet italiane. Policia e Elbasanit dhe Interpol Tirana pas një pune të mirorganizuar, lokalizuan, kapën dhe aṙestuan përkohësisht, me qëllim ekstradimi drejt Italisë, shtetasin shqiptar të shpallur në kërkim ndërkombëtar:

E.A 46 vjeç, banues në Elbasan.

Kapja dhe ndalimi i tij u bë pasi Gjykata e Apelit Torino, Itali, në datën 04.03.2008, e ka dénuαr me 10 vjet e 4 muaj bµrgim, për veprat penale “Shfrytéz1m prostitµcioni” dhe “Shtyrje për prost1tuci0n në rrethana rënduese”.

Veprimet e mëtejshme për këtë shtetas do të kryhen nga zyra e Interpolit Tiranë.