Kadastra Elbasan nxjerr njoftimin për qytetarët. Lista e personave që përfitojnë

Drejtoria rajonale e ASHK ELBASAN, që prej urdhërit të qeverisë nisi punën në shërbim të qytetarëve për të kryer procedurat e nevojshme në varësi të kësaj drejtorie. Drejtori i ASHK ELBASAN, Klevis Xhoxhi, bën me dije se qytetarët e Qarkut Elbasan që gjejnë emrin ne listën emërore, njoftohen se me Vendim të Këshillit të Ministrave ju eshte miratuar kalimi i te drejtes se pronesise mbi parcelen ndertimore te objekteve te legalizuara per Qarkun e Elbasanit.

Z.Xhoxhi shprehet se këta qytetarë që e gjejnë emrin në listën e publikuar në faqen zyrtare të ASHK Elbasan të nxitojnë te paguajnë menjehere faturat e parceles ndertimore (truallit) dhe te aplikoni online ne portalin unik e-albania nga kompjuteri, laptopi apo smartfoni juaj, per t’u pajisur me certifikaten e pronesise se truallit te perfituar me VKM, nga Drejtoria e Kadastres Elbasan.

Per cdo informacion te metejshem lutemi te kontaktoni ne numrat tone te kontaktit

054 246 324

069 36 97 497

068 22 03 268

069 33 24 020

069 33 57 652

Qendro ne shtepi!

Qendro i sigurte!