Iu bë makth të dashurës e përndiqte kudo, árrestohet 18 nga Elbasani

Pólicia e Elbasanit ka árrestuar në flagrancë ditën e sotme një 18 vjeçar i cili përndiqte dhe shqetësonte vazhdimisht ish të dashurën e tij. Shtetasi me iniciale M. C., 18 vjeç, banues në Elbasan është árrestuar nga Specialistët për Hetimin e krímit pasi rasti është kállëzuar në pólici. Materialet hetimore i kaluan Prókurorisë pranë Gjýkatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprimet e mëtejshme procedurale

Njoftimi i Pòlicisë:

Nga specialistët për Hetimin e Krímit në Kómisariatin e Pólicisë Elbasan u árrestua në flagrancë shtetasi M. C., 18 vjeç, banues në Elbasan, pasi ka përndjekur dhe shqetësuar vazhdimisht ish të dashurën. Materialet hetimore i kaluan Prókurorisë pranë Gjýkatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprimet e mëtejshme prócedurale