Gruaja i kollitet në fytyrë policisë: Kam koronavirus, tani do e kuptoni edhe ju

Kollë e përsëritur koronavirusi ndaj policisë. Kjo nuk ishte parë deri më tani! Videoja që shihni më poshtë vjen nga Parisi në Francë, nga Boulevard Barbès. Policët nisën të qeshnin me gruan e cila në vend që të heshte, iu kthye atyre në mënyrë direkte.
Në atë moment policët humbin durimin dhe i afrohen për një kontroll normal. Por në këtë moment gruaja nis të kollitet në mënyrë të vazhdueshme dhe insiston duke thënë se ka koronavirus.
“Kështu do e kuptoni edhe ju”, iu thotë ajo. Në fillim ata stepen, por nuk druhen më tej, duke vendosur me vendosmëri.

Shiko VIDEON: https://www.liveleak.com/view?t=suOjP_1584566174