Goditi me sende të forta efektivin dhe u arratis, pas 10 orësh kërkimesh e pëson keq elbasanasi (EMRI)

Një ngjarje aspak e këndshme ka ndodhur në qytetin e Elbasanit. Plotë 10 orë ka zgjatur arratia e Dhimitër Bibës në Elbasan, pasi policia ka arritur që ta prangosë gjatë ditës së sotme. Biba ishte aŕestuar në flagrancë teksa po vidhte në një dyqan, por goditi me sende të forta një efektiv policie dhe u arratis.

Pas më shumë se 10 orë kërkimesh policia ka arritur ta aŕestojë me Bibën që do të vuajë edhe pasojat e sulmit ndaj efektivit të policisë.