Foto/ Elbasan, nis dezinfektimi i parqeve dhe shesheve

Koronavirus ka mbërritur edhe në vendin tonë ku deri tani numërohen 12 persona të infektuar. Autoritetet kanë dhënë disa këshilla në mënyrë që të parandalohet përhapja.

Edhe në Elbasan po merren masa për të parandaluar përhapjen e Covid-19. Në Elbasan po bëhet dezinfektimi në sheshe, parqe, stacione autobusi dhe tek lodrat e fëmijëve.