Florenc Spaho: Deputeti i Elbasanit që ndaloi opozitën me një fjalë

Në seancat parlamentare të fundit, opozita ka vendosur të kryejë një aksion të paparë politik. Ata kanë tentuar të bllokojnë zhvillimin e seancave, duke bllokuar foltoren, prishur mikrofonat dhe penguar deputetët e tjerë të marrin fjalën në Parlament.
Megjithëse është bërë një praktikë e zakonshme për opozitën javët e fundit, një figurë e njohur e politikës shqiptare, deputeti i Elbasanit, Florenc Spaho, duket se ka qenë një përjashtim.

Deputeti Spaho është një figurë e njohur dhe e respektuar nga qytetarët e Elbasanit. Aktiviteti i tij kryesor është të qëndrojë pranë qytetarëve dhe ti përfaqësojë sa më denjësisht në Parlament.
Simpatia dhe mbështetja e lartë që ai gëzon në Elbasan ka qenë faktori kryesor që ka bërë të pamundur për deputetët e opozitës të afrohen ose ti ndërprisnin fjalën në seancën parlamentare.

Me një qëndrim stoik dhe të vendosur, deputeti Spaho duket se nuk ka pasur “frikë” të përballët me tentativat e opozitës për ta penguar.
“- ka thënë ai mes të tjerash
Ai ka treguar një përkushtim të jashtëzakonshëm ndaj qytetarëve të tij dhe është bërë një shembull i ndërthurjes së politikës me përgjegjësinë ndaj zgjedhësve të tij.

Florenc Spaho është deputeti i Elbasanit që ka ndaluar opozitën me një fjalë dhe ka treguar se përkushtimi ndaj qytetarëve dhe integriteti politik mund të jenë forca e një politikani përballë sfidave të politikës shqiptare.