Fëmija i parë i Vitit të Ri në Elbasan: 4 kilogramë e 400 gramë.

Ka ardhur në jetë fëmija i parë për vitin 2024 edhe në Elbasan.

Sipas burimeve për Euronews Albania, fëmija është djalë dhe peshon 4 kilogram e 400 gram.

Po ashtu bëhet me dije se fëmija gëzon shëndet të plotë së bashku me nënën.