Familja nga Elbasani ngeli rrugëve pasi u mbyll orari zyrtar i lëvizjeve të makinave, ja çfarë bënë punonjësit e Bashkisë

Kjo familje me fëmijën e sëmurë kishte mbetur në Elbasan pas mbylljes së orarit të ndalim qarkullimit.
Pasi kishin marrë mjekimin për fëmijën në spital ata ishin nisur në këmbë për në fshatin Kuqan, ku banojnë.
Gjatë kontrollit rutinë në rrugë, Policia Bashkiake e hasi familjen rastësisht dhe menjëherë i ofroi ndihmë.
Ata u shoqëruan nga efektivët tanë deri në banesën e tyre në Kuqan. ??
Jemi pranë jush në çdo moment. Bashkë do t’ja dalim.?