Emrat surprizë nga PD, në Elbasan vjen shkrimtarja e njohur. Emri

Burime pranë PD bëjnë të ditur se disa nga emrat e rinj, të ardhur si propozime nga baza, pra procesi i përzgjedhjes se kandidaturave në PD apo dhe nga drejtuesit politikë të qarqeve dhe që do të kalojnë për miratim në mbledhjen e kryesisë janë:

Flutura Acka në Elbasan

Agron Gjekmarkaj në Lezhë

Ina Zhupa në Vlorë

Ndërkohë që janë konfirmuar në listën kryesuese të PD për Tiranën 8 drejtuesit politikë.Ndër propozimet që pritet të miratohen sot në mbledhjen e kryesisë janë dhe emrat e Flamur Hoxhës dhe Isuf  Celës në qarkun e Kukësit