Wednesday , March 29 2023

Emërohet kreu i Agjensisë Shtetërore të Kadastrës Elbasan. Emri/ Foto

Është prezantuar Drejtori i ri i Agjensisë Shtetërore të Kadastrës Elbasan. Në këtë detyrē ështē emëruar inxhinieri Mariglen Disha. Ai rikthehet në krye të Kadastrës së Elbasanit pasi ka mbajtur të njëjtën detyrë më herët në Korçë dhe deri dje në Tirana 2. Disha rikthehet në Elbasan për ti dhēnë një ritëm edhe më të lartë punës në këtë institucion i cili ka përpara ende një volum jashtëzakonisht të madh pune për përpunim dosjesh pasi Qarku i Elbasanit është ndër tre qarqet më të mëdha në shkallë vendi.

Mariglen Disha në vitin 2015 mori detyrën e specialistit në Sektorin e Legalizimeve dhe Planifikimit Urban në ALUIZNI-n e Elbasanit.

Advertisement