Elisa Spiropali: Do më shkonte më shumë ngjyra blu

Ministrja Elisa Spiropali ka qenë e ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin “Opinion” të Gilbert Fevziut, ku ka treguar se do t’i shkonte më shumë ngjyra blu. Spiropali ka dhënë një intervistë ndryshe përballë aktorit Albano Bogdo i cili imiton moderatorin Blendi Fevziu në spektaklin “Klanifornia”, ku dhe ka pohuar se ngjyra blu do i shkonte por ajo është e “xanun”.

Albano: A mendoni që në look do ju shkonte më shumë një kostum blu se sa i kuq? Elisa Spiropali: Po, por… Albano: Leje, kaq, leje mos e nga më. Po tha live në studion time me Gilbert Fevziun, Elisa Spiropali, një nga ikonat e PS tha që do më shkonte më shumë ngjyra blu. Kaq, mbylle faleminderit, hiqja mikrofonin.

Elisa Spiropali: Por bluja është ngjyrë e “xanun”. Albano: Hiqja mikrofonin, hiqja mikrofonin.