Tuesday , February 7 2023

Elbasani solidar. Strehoen mbi 1000 persona në qarkun e Elbasanit

Ne Elbasan jane strehuar te koordinuar nga Bashkia dhe strukturat e tjera deri tani 380 persona kryesisht nga Durresi. Pjesa me e madhe ndodhen ne 2 hotele ne llixhe.
Nderkohe qe sipas te dhenave te policise ne elbasan jane rreth 700 te ardhur nga zonat e termetit por nje pjese jane tek te aferm te tyre.
Nese njihni familje qe kane strehuar mund ti referoni dhe ne ti dergojme ndima ushqimore apo veshmbathje.

Advertisement