Sunday , January 29 2023

Elbasani kantier ndërtimi, ndërhyrje edhe në zonat rurale. Ja rrugët ku po ndërhyn bashkia


Këtë fillim viti Elbasani është kthyer në një kantier ndërtimi.

Shumë rrugë po ristrukturohen, e në sinkron me këtë, investime po kryen dhe brenda lagjeve të qytetit.

Pak ditë më parë ka nisur puna për rehabilitimin e rrugëve në blloqet e pallateve të lagjes “Syrja Dylgjeri” në Elbasan, që do të ketë ndriçim dhe trotuare të gjelbëruara.

Kryetari i bashkisë, Gledian Llatja, i cili po ndjek në ecuri punimet deklaroi se “shumë shpejt, banorët e lagjes “Syrja Dylgjeri” në Njësinë 3 do të kenë infrastrukturë me standarde, ndriçim dhe trotuare të gjelbëruar”.

Njëkohësisht për të shmangur çdo të papritur në këtë stinë dimri, punime po kryen edhe në Njësinë Administrative Papër, ku ekipi i Agjencisë së Shërbimeve Publike në bashkinë e Elbasanit po bën pastrimin e kanaleve kulluese të tokave bujqësore në fshatin Broshkë të kësaj Njësie.

Si një nga problematikat e vazhdueshme të zonës, ekipi po merr masa për të shmangur çdo të papritur të dimrit.

Duke shprehur edhe një herë mbështetjen e institucionit që ai drejton, Llatja deklaroi se “bashkia është gjithmonë aty për t’ju përgjigjur çdo problematike e shqetësimi të banorëve”.

Advertisement