Elbasan, shpërndahen ndihma për rreth 300 familje dhe 90 të moshuar

Bashkia e Elbasanit e ndihmuar edhe nga një shoqatë ka shpërndarë ndihma ushqimore për 293 familje në nevojë në këtë periudhë të vështirë të pandemisë së koronavirusit. Konkretisht ndihmat janë shpërndarë për 52 familje në Shushicë, 50 familje në Shirgjan, 50 familje në Gjergjan, 51 familje në Tregan dhe 90 familje në njësinë nr. 2 në qytet.

Po ashtu, si çdo ditë, ekipi i Qendrës Balashe ka shpërndarë vaktet ushqimore për 90 të moshuar të vetmuar dhe 10 persona me aftësi ndryshe.