Elbasan/ Përfundon me sukses rehabilitimi i rrugës “Naim Çërraga” në lagjen “Dyli Haxhire”

Kryetari i Bashkisë Elbasan, Gledian Llatja, ka njoftuar sot përfundimin e punimeve për rehabilitimin e plotë të rrugës “Naim Çërraga” në lagjen “Dyli Haxhire”, Njësia Nr. 3. Së bashku me deputetin Florenc Spaho, ata inspektuan punimet përfundimtare dhe shprehën kënaqësinë për përmirësimin e infrastrukturës në këtë zonë.

Në postimin e tij në rrjetet sociale, Llatja theksoi rëndësinë e këtij projekti për komunitetin lokal, duke shprehur se rruga e re do të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e jetës së banorëve të lagjes “Dyli Haxhire”. “Me rehabilitimin e rrugës ‘Naim Çërraga’, banorët do të kenë tashmë një infrastrukturë moderne që u shërben më mirë nevojave të tyre të përditshme,” shkroi ai.

Ky projekt është pjesë e një plani më të gjerë të Bashkisë Elbasan për të modernizuar infrastrukturën e qytetit dhe për të siguruar kushte më të mira për banorët e tij. Deputeti Spaho vlerësoi bashkëpunimin efikas midis institucioneve lokale dhe qendrore, duke theksuar se ky është vetëm fillimi i shumë projekteve të tjera në të ardhmen.

Punimet për rehabilitimin e rrugës “Naim Çërraga” përfshinë shtrimin e asfaltit të ri, ndërtimin e trotuareve, vendosjen e ndriçimit publik dhe përmirësimin e kanalizimeve, duke krijuar kështu një mjedis të sigurt dhe të qëndrueshëm për të gjithë banorët e lagjes.

Banorët e zonës kanë shprehur mirënjohjen e tyre për përfundimin e këtij projekti, duke e cilësuar atë si një përmirësim të rëndësishëm për komunitetin. “Kjo rrugë e re është një lehtësim i madh për ne. Tashmë kemi një infrastrukturë të denjë që na mundëson të lëvizim më lirshëm dhe më sigurt,” tha njëri prej banorëve.

Ky përfundim i suksesshëm i punimeve në rrugën “Naim Çërraga” reflekton angazhimin e vazhdueshëm të Bashkisë Elbasan për të ofruar shërbime më të mira dhe për të përmbushur nevojat e komunitetit lokal.