Elbasan/ Një person gjendet i shtrirë në rrugë. Policia dhe ambulanca në vendngjarje (Video)

Nje person eshte gjetur i shtrire pa ndjenja ne aksin rrugore Elbasan-Librazhd ne vendin e quajtur Mengel.

Nuk dihet nese personi kushte simptoma te coronavirus apo semundje tjeter. Policia ka mberritur ne vendngjarje dhe ka njoftuar ambulancen e cila ka arritur menjehere duke berebte mundur tranportimin ne spital te te semurit.