Ekipi i ICTSlab për UPSHIFT for Mental Health workshop me të rinjtë e Elbasanit

Takimi i radhës i ekipit të ICTSlab në kuadër të UPSHIFT for Mental Health u zhvillua në ambjentet e Qendrës Rionore “Riemar” ku u mbajt një sesion informimi mbi hapjen e aplikimeve në qytetin e Elbasanit.

Në këtë takim, të rinjtë u njohën me temën e përzgjedhur për këtë edicion dhe metodologjinë e Upshift, si dhe u informuan për aktivitetet e planifikuara. Ata u ftuan të marrin pjesë në ëorkshopin e caktuar për datat 18-19 Korrik në Elbasan dhe u inkurajuan të zhvillojnë idetë e tyre për të gjetur zgjidhje të qëndrueshme në fushën e shëndetit mendor për komunitetin e tyre.

Aplikimet tashmë janë të hapura, në pritje të ideve inovative dhe krijuese të të rinjve të Bashkisë së Elbasanit.

Kriteret për Aplikim:

 Të rinj të moshës 15-24 vjeç

 Banues ne Bashkinë Elbasan

Për të bërë aplikimin tuaj në Upshift, ndiqni linkun: https://upshift.al/apliko-tani/

Ky aktivitet implementohet nga ICTSlab me mbështetjen financiare të UNICEF në Shqipëri, Instituti i Shendetit Publik dhe Qeverisë Britanike në kuadër të projektit Stop Human Trafficking.

UNICEF Albania Bashkia Elbasan Gledian Llatja

#upshift #upshiftalbania #unicef #unicefalbania #socialentreprenuership #designthinking #mentalhealth #shëndetimendor #socialimpactëorkshop