Edhe pas radioterapisë, në portretin e Mirush Kabashit gjen vetëm pozitivitet dhe buzëqeshje.

Prej dy vitesh, Mjeshtri i Madh Mirush Kabashi vụan nga një sëmundje e rëndë. Aktorin që na ka dhuruar emocione të mëdha që nga lotët përmes poezive e deri tek lotët nga batutat, kur nuk e shihnim në skenë ishim mësuar ta shihnim nga kodrat e liqenit duke shëtitur qenin e tij.

Por sot ai është fotografuar në një karrige me rrota, pas një seance radioterapie, me të njëjtin pozitivitet dhe shkëlqim që gjen gjithmonë në sytë e tij. Urojmë që aktori 72-vjeçar të rikthehet sa më shpejt pranë publikut.