Droga fundosi yllin/ Si ka përfunduar sot Britney Spears (FOTO)

Britney Spears, një prej yjeve të muzikës botërore sot po përballet me probleme të shëndetit mendor.

Sipas mediave të huaja, shkak për këto çrregullime të saj është bërë përdorimi i drogës, duke transformuar plotësisht divën. Kanë qenë të shumta rastet kur Britney është parë duke konsumuar drogë dhe në disa raste ajo ka përfunduar edhe duke fjetur në parking.

38-vjeçarja është shkëputur nga muzika dhe daljet publike dhe herë pas here përpiqet që të marrë vëmendjen në mediat sociale. Ajo publikon herë pas herë imazhe nga përditshmëria e saj, por interesi i mediave për të ka rënë dukshëm.

Në vitin 2007 38-vjeçarja humbi kujdestarinë e fëmijëve dhe kur ka kaluar më shumë së një dekadë, Britney nuk ka arritur që t’i marrë djemtë e saj 12 dhe 13 vjeç.

Ylli është braktisur nga të gjithë dhe gjendja e saj e rënduar duket fotot e publikuara.