Sunday , November 27 2022

Drejtori i Kadastrës Elbasan jep lajmin e mirë për qytetarët! Ja për çfarë bëhet fjalë

Kadastra e Elbasanit vijon punën për mbylljen e dosjeve të legalizimit të banesave për qytetarët e qarkut të Elbasanit. Përmes postimit në rrjetet sociale drejtori Mariglen Disha bën me dije se nga ana e ASHK Elbasan po punohet për futjen në sistem të zonës kadastrale 8522, Bashkia Elbasan, që përfshin lagjet “Çlirimi”, “Brigada 17 sulmuese”, “Sul Papri”, “Qemal Stafa”, dhe “Shënkoll.

Postimi i plotë:

✅ JU TË PARËT 🙏

🟢 Shahin Poda banor i Bashkisë Librazhd, ka marrë sot lejen e legalizimit 🏚️, për një shtesë në objektin ekzistues një kat. 👏👏👏

➡️ Ndërkohë nga ana e specialistëve të DVASHK Elbasan, vijon puna për përgatitjen e të tjera dose legalizimesh.

🟢 Gjithashtu nga ana e ASHK Elbasan po punohet për futjen në sistem të zonës kadastrale 8522, Bashkia Elbasan, që përfshin lagjet “Çlirimi”, “Brigada 17 sulmuese”, “Sul Papri”, “Qemal Stafa”, dhe “Shënkoll. 💪

Advertisement