Do qani! 8-vjeçarja ndëshkohet në shkollë. Kur nëna zbulon dënimin mbetet pa fjalë (Video)

Kur i lëmë fëmijët tanë në shkollë, gjithmonë shpresojmë që ata do të ndiqen nga të rritur seriozë që dinë të bëjnë punën e tyre dhe se ata e dinë se e mira e fëmijëve gjithmonë vjen e para. Megjithatë, mund të ndodhë një dënim kur fëmija sillet keq, edhe nëse shpresojmë që kjo të mos ndodhë shumë shpesh.

Asnjë prind nuk do të donte të merrte një telefonatë nga mësuesi, në të cilën ai informohet se fëmija i tij nuk është sjellë mirë. Conni Ramstad është nëna e një vajze 8-vjeçare të quajtur Alegra dhe një ditë ajo mori një telefonatë nga shkolla, në të cilën u informua se ajo ishte sjellur keq.

Gruaja i tha ” The Denver Channel” se në fillim ajo ishte shumë e zemëruar me vajzën e saj, sepse e kishte zhgënjyer dhe ndihej sikur ajo ishte tradhtuar.

Ata i thanë asaj se vajza e saj kishte kërcënuar një nxënëse tjetër dhe kjo nuk ishte sigurisht ajo çka Conni e kishte edukuar atë. Kur arriti në shkollë, gruaja ndryshoi mendje. Në radhë të parë, Alegra nuk kishte kërcënuar askënd, në të vërtetë, ajo ishte duke u përpjekur me guxim për t’u mbrojtur pasi ishte ngacmuar nga nxënësja në fjalë.

Gjithashtu, ata nuk e nënshtruan fëmijën në një dënim normal, por fëmija ishte mbyllur në një dhomë të vogël që dukej si një bu. rg dhe ishte tme. rruar. E ëma zbuloi se Alegra kishte qarë për orë të tëra dhe askush nuk kishte shkuar për ta ngushëlluar atë ose qetësuar. Gruaja vendosi të bënte fotografi të fëmijës në mënyrë që të kishte prova se çfarë po ndodhte.

Kjo dhomë quhet një “dhomë ndalimi”, e cila në të vërtetë është një qeli që nuk është as 3 metrakatrorë. Pavarësisht nëse Alegra është fajtore apo jo, nuk është mirë nëse një fëmijë mbyllet në këtë mënyrë në një shkollë.

Atë ditë, Alegra bërtiti për disa orë dhe për tri ditë ajo nuk donte të dilte nga shtëpia për shkak të tra.umës. Pas këtyre ngjarjeve, Connie vendosi të ndryshojë shkollën e Alegra-s së vogël dhe tani po shqyrton mundësinë e paraqitjes së një ankese kundër shkollës.

Avokati i familjes tha: “Unë shoh një privim të mundshëm të të drejtave civile. Kjo nuk është mënyra për të trajtuar një fëmijë!”. Çfarë mendoni për faktin se kjo shkollë i mbyll fëmijët në një dhomë të vogël? Jepni një koment dhe mos harroni të ndani këtë histori me miqtë tuaj në Facebook.